Listar FRRo - Producción en investigación, desarrollo e innovación ( I+D+I) por autor "Balzarini, María Florencia"
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Development of optimization models for food processing operations with focus on adding value to by products.
Reinheimer, María Agustina; Godoy, Ezequiel; Balzarini, María Florencia; Accoroni, Cecilia (2018-09)Development of optimization models for food processing operations with focus on adding value to by products.. (Resumen) -
Influencia del proceso de secado convectivo en el contenido de antocianinas, compuestos fenólicos totales, capacidad antimicrobiana y antioxidante en frutillas (Fragaria annanasa var. San Andrea)
Luisetti, Julia; Balzarini, María Florencia; Reinheimer, María Agustina; Stoppani, Fernando Santiago; Ciappini, María Cristina; 0000-0002-6707-7948; 0000-0001-6205-3085; 0000-0001-9542-3660 (2023-09)La frutilla (Fragaria ananassa) posee compuestos bioactivos de interés nutricional y elevada actividad antioxidante, que pueden conferir importantes beneficios a la salud humana. Sin embargo, son productos altamente ... -
Novel nutritionally improved snacks for school-aged children: formulation, characterization, and acceptability.
Lingiardi, Nadia; Godoy, Ezequiel; Arriola, Ileana; Cabreriso, María Soledad; Accoroni, Cecilia; Balzarini, María Florencia; Arribas, Alberto; Reinheimer, María Agustina; 0000-0003-1968-8637; 0000-0002-1258-8740; 0000-0001-7971-2534; 0000-0002-6707-7948 (2022-04)Purpose: This study aimed to formulate multiple nutritionally improved snacks intended for school-aged children according to international nutritional goals: Vanilla cookies (VC), Bay biscuits (BB), Cheese crackers (CC), ...